Oplossingen bieden voor de zorgvragen van cliënten? Zorgprofessionals adviseren en begeleiden? Krijg jij daar energie van? Mooi! Want wij zijn op zoek naar een ervaren zorgconsulent voor dochteronderneming Hulpmiddelbezorgd.nl. Extra leuk: je draagt bij aan de kennisontwikkeling van je collega’s en de verdere professionalisering van je team.

Dit is CB

Als de logistieke expert voor media en healthcare, weten we al meer dan 150 jaar alles van logistieke dienstverlening en distributie van fysieke boeken, audioboeken en e-books, in de winkelstraat, online en daarbuiten. Ook biedt CB logistieke oplossingen voor de Healthcare markt; van levering van medische hulpmiddelen tot bestelplatforms en declaratieservice. Daarnaast bieden wij onze klanten financiële diensten zoals facturatie en debiteurenbeheer en informatiediensten als ordermanagementsystemen in markt- en managementinformatie. Met ruim 800 professionals draagt CB iedere dag bij aan het succes van onze klanten.

Dit ga je doen

In het cliëntsysteem administreer je nauwkeurig wat je besproken hebt, zodat je collega’s deze informatie later nog eens kunnen raadplegen. De eerste orders die daaruit voortkomen, verwerk je. En je plaatst de herhaalbestellingen. Voor je collega’s van de customer service ben je een belangrijke vraagbaak. Je deelt de inhoudelijke kennis met hen. In al je werkzaamheden draag je onze kernwaarden uit: klantvriendelijkheid, samenwerking, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast houd jij je onder meer bezig met:

 • Het analyseren van telefonische vragen van cliënten op het gebied van wond- en incontinentie hulpmiddelen en je geeft hen advies en instructies
 • Het in kaart brengen van telefonische zorgbehoeften van nieuwe cliënten
 • Het opnemen van de zorgvraag van de voorschrijvers, die je vervolgens correct verwerkt
 • Het signaleren van klachten of knelpunten om deze vervolgens te analyseren en hier actie op te ondernemen.

Dit breng je (idealiter)mee

Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-3 of mbo-4 niveau in een medische richting. Je hebt minimaal vijf jaar zorg gerelateerde werkervaring. Je hebt je bij voorkeur gespecialiseerd in incontinentie of wondzorg en kennis van de afspraken en richtlijnen die de diverse zorgverzekeraars hanteren. Naast bovengenoemde zien wij graag terug:

 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Je kunt goed overweg met Word en Excel en hebt kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en denkt in oplossingen
 • Je luistert actief, staat met tact en inlevingsvermogen cliënten te woord en vindt het een uitdaging om cliënten de best passende zorg te bieden

Dit is je team

CB is meer dan 9 jaar actief in de zorgmarkt. Een markt die volop in beweging is. Binnen CB Healthcare werken diverse disciplines samen in een relatief jonge en dynamische omgeving. Samen met zo’n twintig collega’s vorm je het zorgteam van Hulpmiddelbezorgd.nl.

Dit bieden we jou

 • Marktconform salaris
 • Eindejaarsuitkering van 3%
 • Een jaarcontract wat wij graag omzetten in een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid
 • Een fulltimebaan minimaal 30-32 uur per week
 • 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen bij een fulltime dienstverband
 • Een functie met veel ruimte voor eigen initiatief om de organisatie naar jouw beste inzicht te ontwikkelen en verbeteren
 • Een betrokken en gezellige werkgever en werkomgeving.

Zie jij mogelijkheden op basis van bovenstaande uitdaging of heb je vragen? Neem dan contact op met Wessal Wafa, Recruiter via 06-21941893 of stuur een mail naar recruitment@cb.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het ongevraagd toesturen van een cv zal als directe sollicitatie behandeld worden en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.