De afdeling Healthcare bij ons moederbedrijf CB is volop in beweging en ter ondersteuning van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste sales & accountmanager. Je wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de dienstenopbrengst van CB Healthcare in lijn met het jaarbudget en de bijbehorende (potentiële) klanten, zodat de meerjaren doelstellingen worden gehaald.

Wat ga je doen?

 • Onderhouden van klantcontact met klanten van Hulpmiddelbezorgd (bijv. apotheken) en SUP. Zelfstandig opererend wat moet leiden tot behoud dan wel stijging van opbrengsten conform doelstellingen.
 • Het werven van nieuwe klanten (o.a. apotheken, voorschrijvers eerste lijns, thuiszorg organisaties).
 • Het opstellen van commerciële plannen (accountplan) voor de toegewezen gebieden, zodat de gestelde financiële doelstellingen worden behaald en de ontwikkeling van het klantenportfolio toeneemt.
 • Het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Hierbij verwachten we van jou dat je anticipeert en inspeelt op specifieke aandachtspunten en verzoeken van klanten ten aanzien van de dienstverlening die wij leveren. Een goed rendement realiseren, waarbij klantbeleving voorop staat.
 • Het verkennen, signaleren en implementeren van (mogelijkheden voor) nieuwe producten of diensten op basis van marktonderzoek, zodat huidig en toekomst marktpotentieel wordt gecreëerd. Dit gebeurt samen met en onder coördinatie van business development.
 • Het maken van afspraken over betalingsgedrag van nieuwe en bestaande klanten, in samenspraak met de collega’s van debiteurenbeheer, behoort ook tot jouw takenpakket.
 • Het opstellen van rapportages over bovengenoemde werkzaamheden, zodanig dat op basis van deze informatie een goede besluitvorming kan plaatsvinden.

Wat breng je mee?

De juiste kandidaat heeft een HBO werk- en denkniveau, enkele jaren passende werkervaring binnen de zorg en een relevant netwerk binnen de zorg. Kenmerken c.q. competenties waarin jij jezelf herkent zijn: je bent klant- en servicegericht ingesteld en ziet commerciële kansen. Je bent zelfstandig, weet een probleem om te zetten naar een oplossing en neemt een flinke portie overtuigingskracht mee. Voor het goed uitoefenen van deze functie is het van belang dat je de Engelse taal in woord en geschrift goed beheerst.

Wat maakt jou de juiste kandidaat?

Als jij jezelf herkent in de volgende kenmerken c.q. competenties:

 • Je bent klantgedreven en weet goed in oplossingen te denken.
 • Je bent proactief en vindt het een uitdaging om potentiële klanten te benaderen en enthousiast te maken over de dienstverlening die wij vanuit CB Healthcare te bieden hebben.
 • Je hebt je werkervaring opgedaan c.q. affiniteit met de zorgsector.
 • Je houdt van afwisseling in je werk en kunt snel schakelen tussen projecten en prioriteiten.
 • Je bent communicatief sterk en je vindt het leuk om alles voor je klant tot in de puntjes te regelen.
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als in (multidisciplinair) teamverband.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Ca. 40% van de communicatie wordt in het Engels gevoerd.
 • Je draagt onze kernwaardes uit: klant, samen, betrouwbaar en verantwoordelijk.

Wat bieden we jou?

 • Je mag een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden tegemoet zien, waaronder een gegarandeerde eindejaarsuitkering en 25 vakantiedagen/13 ADV-dagen.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij goed presteren.
 • De ruimte om je te ontwikkelen.
 • Een fulltime baan van 38 uur per week.
 • De mogelijkheid om hybride te werken (kantoor/thuis).
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen in een groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is.
 • Een betrokken en professionele werkgever.

Waarom kies je voor CB Healthcare?

CB is meer dan 9 jaar actief in de zorgmarkt. Een markt die volop in beweging is. Binnen CB Healthcare werken diverse disciplines samen in een relatief jonge en dynamische omgeving. Hulpmiddelbezorgd.nl is een dochter van CB. Vanuit ons label Hulpmiddelbezorgd.nl leveren wij medische hulpmiddelen voor de vergoede zorg bij cliënten thuis en bieden een uitgebreid assortiment aan wondzorgproducten, incontinentiemateriaal, katheters en darmspoelsystemen. Hierbij werken wij samen met andere partijen in het zorgveld, zoals wijkverpleging, apotheken en huisartsen, om zo niet alleen de beste, maar ook de meest klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening te kunnen bieden. Partijen waar wij onze dienstverlening voor uitvoeren zijn o.a. QRS, Hartmann, Essity, Coloplast, Radboud UMC en Buurtzorg.

Vorig jaar zijn we een samenwerking met PostNL aangegaan waardoor we nog beter kunnen inspelen op de groeiende markt van zorglogistiek. Door het nieuwe partnership kunnen CB Healthcare en PostNL intensiever gaan samenwerken en klanten in de zorgsector voorzien van een breed aanbod aan logistieke oplossingen.

Wij werken op basis van secure base leadership waarmee we een veilige basis voor medewerkers creëren om zichzelf te laten zien, risico’s durven nemen en fouten mogen maken en zodanig aangemoedigd worden om hun talenten in te zetten en te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste chemie tussen collega’s; een goede samenwerking de kracht is van ons succes. Als team zijn wij gedreven, maar vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor een portie humor en gezelligheid. Werkplezier staat bij ons voorop!

Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Bart Sanders op telefoonnummer 06-51445440. Wil je graag solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV naar b.sanders@cb.nl. We zien naar je sollicitatie uit!

 NB: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen? Ja dankjewel alvast!