Informatie over Corona

Hulpmiddelbezorgd.nl kan in deze bijzondere tijden service blijven leveren. Wij vallen onder de ‘vitale processen’ zoals aangeduid door de overheid. Vanzelfsprekend hebben wij maatregelen genomen en werken wij volgens alle richtlijnen van de overheid en het RIVM.  Wij nemen aanvullende maatregelen wanneer nodig.

Op dit moment zijn de volgende zaken goed om te weten:

  • Continuïteit van onze leveringen hebben de hoogste prioriteit.
  • De logistiek draait nog volop en voldoende extra hulp achter de hand in het geval van uitval.
  • Voorraden zijn grotendeels op orde op enkele verbandmiddelen na. Hierover is veel afstemming met leveranciers.
  • De helft van ons Customer Service team werkt thuis zodat de continuïteit van het contact met onze klanten gewaarborgd blijft. Het is mogelijk dat u iets langer moet wachten aan de telefoon.
  • Wij werken vanzelfsprekend volgens alle richtlijnen van het kabinet en het RIVM.
  • Daarnaast nemen wij intern maatregelen om risico’s te beperken, zoals het spreiden van afdelingen en sluiten van het bedrijfsrestaurant.

Zodra er nieuwe maatregelen worden genomen of onze service verandert, vindt u de informatie hierover op deze pagina. Wij hebben ook steeds rechtstreeks contact met onze klanten en leveranciers voor vragen, oplossingen en alternatieven.

Heeft u vragen aan ons, stelt u deze dan bij voorkeur per e-mail (service@hulpmiddelbezorgd.nl). Bedankt voor uw begrip in deze ongekende situatie.

Zorgadviseur Verpleegkundige Hulpmiddelbezorgd.nl Marloes van Berkel specialisatie incontinentie

Wilt u meer informatie of advies van onze verpleegkundigen?