Incontinentiebroekjes

Het product

Luiers voor volwassenen, incontinentie luiers en incontinentiebroekjes zijn verschillende benamingen voor hetzelfde product met eenzelfde doel: ervoor zorgen dat u bij ongewild urineverlies droog blijft en geen nare geurtjes ervaart. Bij Hulpmiddelbezorgd heeft u de keuze uit incontinentiebroekjes van verschillende A-merken, allen vergoed door uw zorgverzekeraar. Hierdoor vindt u altijd het materiaal dat uw situatie past.

Wanneer kiest u voor incontinentie luiers?

Met een incontinentie broekje voelt men zich over het algemeen zekerder en beter beschermd. Het product wordt gedragen als een reguliere onderbroek en neemt eenvoudig vocht op. Hierdoor zal u langer een droog gevoel ervaren. De broekjes worden vooral aangeraden aan mensen met matige tot zware incontinentie en om de zelfstandigheid te bevorderen.

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is een incontinentie luier qua uiterlijk niet te vergelijken met reguliere luiers. Zo heeft het product een nauwsluitende pasvorm, waardoor het niet zal opvallen onder uw kleding. Op het gebied van absorptievermogen zijn de producten wel met elkaar te vergelijken.

Incontinentiebroekjes voor mannen en vrouwen

Ieder A-merk voor incontinentiebroekjes biedt speciale incontinentiebroekjes voor zowel mannen als vrouwen. Op deze manier is naast een andere pasvorm tevens de absorberende kern van het materiaal perfect op uw lichaam afgestemd.

Twijfelt u of u een incontinentiebroekje of een ander materiaal nodig hebt? De verpleegkundigen van Hulpmiddelbezorgd helpen u graag. U kunt ons op werkdagen telefonisch op 0800-2110 of per mail bereiken. Wij staan u graag te woord en nemen eventuele onzekerheden weg. Via dit formulier kunt u ook een geheel vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Zorgadviseur Verpleegkundige Hulpmiddelbezorgd.nl Marloes van Berkel specialisatie incontinentie

Wilt u meer informatie of advies van onze verpleegkundigen?