Fixatiebroekjes

Wat zijn fixatiebroekjes?

Om ervoor te zorgen dat uw verband of inlegger niet verschuift, maakt u gebruik van een fixatiebroekje. Dit netbroekje kent u wellicht vanuit het ziekenhuis, waarbij dit product bij onder andere operaties en bevallingen wordt gebruikt. Bij zware incontinentie wordt het fixatiebroekje ook aanbevolen om ervoor te zorgen dat de absorberende strook op de juiste plek blijft liggen.

Het gebruik

Fixatiebroekjes zijn er in verschillende vormen en maten. Ook de kwaliteit van het product kan enorm verschillen. De fixatiebroekjes die u bij Hulpmiddelbezorgd kunt krijgen zijn van A-merken die gespecialiseerd zijn in incontinentiemateriaal. De kwaliteit hiervan is niet te vergelijken met de netbroekjes uit het ziekenhuis. De fixatiebroekjes kunnen daarnaast tot zo’n 100 keer gewassen worden, waardoor het product relatief lang meegaat.

Bestellen via Hulpmiddelbezorgd

Hulpmiddelbezorgd levert incontinentiematerialen van verschillende topmerken, allen vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij luisteren naar uw verhaal en gaan op zoek naar de materialen die bij uw situatie passen. Deze producten worden in een discrete verpakking bij u thuis bezorgd.

Wilt u meer weten? Vraag een geheel vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek aan. Wij beantwoorden uw vragen graag en helpen u graag op weg. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen telefonisch bereiken op 0800-2110 (gratis).

Zorgadviseur Verpleegkundige Hulpmiddelbezorgd.nl Marloes van Berkel specialisatie incontinentie

Wilt u meer informatie of advies van onze verpleegkundigen?