Zo gaat u discreet om met urineverlies

Voor incontinentie hoeft u zich niet te schamen. Toch begrijpen wij dat u er zo discreet mogelijk mee om wilt gaan. Wij denken graag met u mee. In dit artikel worden een aantal zorgen waarmee onze cliënten naar ons toekomen uitgelicht.

Zorg 1: “Men gaat zien wat ik heb besteld”

Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken als u bij Hulpmiddelbezorgd.nl besteld. Zowel het proefpakket als de volgende pakketten met materialen worden in een neutrale, discrete verpakking verzonden. Daarnaast leveren wij enkel aan u. Het pakketje kan dus niet bij nieuwsgierige buurvrouw terechtkomen.

Zorg 2: “Incontinentiemateriaal zie je door je kleding”

Deze zorg horen wij regelmatig, zeker als de zomer eraan komt. Lichte broeken zouden verleden tijd zijn, want daar zie je het sowieso doorheen… Dit is in de meeste gevallen zeker niet het geval. Incontinentiemateriaal bestaat in verschillende vormen en maten. De meeste hiervan zijn net zo discreet als een maandverband en zullen dus niet zichtbaar zijn door uw kleding. Onze zorgprofessionals kunnen u hier op voorhand over adviseren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zorg 3: “Ik ben bang om door te lekken als ik niet tijdig vervang”

We kunnen ons voorstellen dat dit voor veel mensen een grote zorg is. Doorlekken is geen pretje, maar ook de angst dat dit gaat gebeuren kan een rem op het leven geven. Snel vervangen voelt als de meest veilige optie, maar op deze manier gebruikt u wellicht teveel incontinentiemateriaal voor uw situatie. Laat u dus goed adviseren door uw (huis)arts of door onze zorgprofessionals. Uiteraard staat hierbij voorop dat u zich prettig voelt en dus niet met angst het huis verlaat.

Heeft u een andere zorg of een vraag? Neem dan gerust contact op met onze zorgconsulenten. Zij staan iedere werkdag van 08.30 – 17.00 uur voor u klaar en nemen uw zorgen graag uit handen.

Wat wij allemaal leveren?

Bel 0800 2110 (gratis)

Meer weten?

Heeft u een vraag over incontinentie of hulpmiddelen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via service@hulpmiddelbezorgd.nl of 0800 2110. We staan u graag persoonlijk te woord, omdat we ervan overtuigd zijn dat we u zo het beste kunnen helpen. Uiteraard zijn e-mails en vragen via terugbelformulier ook welkom.