Transparant en merkonafhankelijk

Hulpmiddelbezorgd.nl levert een breed assortiment A-merken in wond- en continentiemateriaal vergoed wordt door de zorgverzekering. Wij zijn geen groothandel en dus niet gebonden aan specifieke producten of productmarges. Dat maakt ons transparant en onafhankelijk. Geen omzetting naar andere producten, geen financiële drijfveren onder ons advies en geen onnodig hoge kosten. Zorgverzekeraars en zorgprofessionals omarmen steeds vaker dit model. Doet u mee?

Wij zijn onderdeel van CB en dat staat voor 150 jaar logistieke ervaring. Vanzelfsprekend zijn wij gecertificeerd voor SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) en GDP.

Nieuws

Bestel- en bezorgschema rond kerst en oud en nieuw

Bestel- en bezorgschema rond kerst en oud en nieuw

10 december 2020
Rond de feestdagen geldt een afwijkend bestel- en bezorgschema. Hieronder vindt u de bezorgdata in Nederland.
Lees meer
Informatie over Corona

Informatie over Corona

11 november 2020
Hulpmiddelbezorgd.nl kan in deze bijzondere tijden service blijven leveren. Vanzelfsprekend hebben wij maatregelen genomen en werken wij volgens alle richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij nemen aanvullende maatregelen wanneer nodig.
Lees meer
Verhuizing

Verhuizing

14 oktober 2020
Hulpmiddelbezorgd.nl groeit! Daarom verhuizen wij vrijdag 14 februari naar een nieuwe locatie. Dit betekent dat wij deze dag tussen 15:00 uur en 16:00 uur niet bereikbaar zijn per telefoon.
Lees meer
8.4

Uit onderzoek van VGZ blijkt dat klanten ons waarderen met een gemiddelde van 8.4 als rapportcijfer

Meer informatie?

Neem contact op met ons adviesteam voor zorgprofessionals via
088 486 9000 of service@hulpmiddelbezorgd.nl