De apotheek & Hulpmiddelbezorgd.nl

“Wat mijn patiënten nodig hebben, ontvangen zij ook.
Dus geen omzetting van producten.”

Apotheker Hulpmiddelbezorgd.nl

Uw patiënten ontzorgd

Hulpmiddelbezorgd.nl biedt u de mogelijkheid uw patiënten gemakkelijk te voorzien van het juiste absorberende of afvoerende continentiemateriaal en wondzorgmateriaal. Daarbij kunt u ervoor kiezen de producten via uw apotheek of rechtstreeks bij uw patiënt te laten leveren.

Hulpmiddelbezorgd.nl heeft contracten met iedere zorgverzekeraar, wij zijn er dus voor al uw patiënten.

Keuze 1: u ontvangt materiaal in uw apotheek

Wij zorgen voor professioneel advies aan uw patiënt en voor de declaratie van de zorghulpmiddelen. Wij leveren de producten bij u in de apotheek. U levert of overhandigt deze zelf aan uw patiënt.

Keuze 2: uw patiënt ontvangt materiaal direct aan huis

Wij zorgen voor professioneel advies aan uw patiënt en voor de declaratie van de zorghulpmiddelen. Wij verzorgen bovendien de levering van deze producten bij uw patiënt aan huis.

Zo gemakkelijk verwijst u uw patiënten

Incontinentie

Met ons verwijsformulier incontinentie meldt u gemakkelijk uw patiënten aan. Nadat wij het formulier hebben ontvangen, neemt een van onze continentieverpleegkundigen contact op met uw patiënt. Dit contactmoment is nodig voor het maken van een leverafspraak en voor eventueel productadvies.

Wondzorg

Met het ZN-aanvraagformulier Wondzorg vraagt u het juiste wondzorgmateriaal aan voor uw patiënt.  Zodra wij het formulier hebben ontvangen nemen we de aanvraag in behandeling. Wij verzorgen voor de afhandeling met de patiënt. Toelichting op het formulier vindt in toelichting ZN-aanvraagformulier.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons adviesteam: 088 486 9000 of service@hulpmiddelbezorgd.nl.

grote blauwe cirkel met kruis

Transparant en merkonafhankelijk

Hulpmiddelbezorgd.nl levert een breed assortiment A-merken in wond- en continentiemateriaal. Wij zijn geen groothandel en dus niet gebonden aan specifieke producten of productmarges. Dat maakt ons transparant en onafhankelijk. Geen omzetting naar andere producten, geen financiële drijfveren onder ons advies en geen onnodig hoge kosten. Zorgverzekeraars en zorgprofessionals omarmen steeds vaker dit model. Doet u mee?

Wij zijn onderdeel van CB en dat staat voor 150 jaar logistieke ervaring. Vanzelfsprekend zijn wij gecertificeerd voor SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) en GDP.

Meer informatie?

Neem contact op met ons adviesteam voor zorgprofessionals: 088 486 9000 of service@hulpmiddelbezorgd.nl