Eigen regie en onafhankelijkheid in samenwerking voor de beste zorg

U vindt in Hulmiddelbezorgd.nl een logistieke zorgpartner met een breed assortiment A-merken in wond-, diabetes- en incontinentiehulpmiddelen die worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Bij ons heeft u als apotheker zélf de regie over en inzicht in de producten en merken voor uw patiënt. Uw patiënten blijven altijd aan u en uw apotheek verbonden.

Transparantie
Wij zijn geen groothandel en dus niet gebonden aan specifieke producten, productmarges en abonnementskosten. Daarmee kiest u voor transparantie en onafhankelijkheid. Maakt u de keuze voor een bepaald product of merk, dan is dát leidend.

Ondersteuning
U kunt naar behoefte gebruikmaken van onze rapportages, adviezen, evaluaties en scholing. Hetzelfde geldt voor onze unieke oplossingen voor apotheken om de zorg aan de patiënt en de samenwerking met thuiszorg en verzorgingshuizen te versterken.

Uw regie is onze zorg

Steeds meer zorgverzekeraars en zorgprofessionals, waaronder apothekers en verpleegkundigen, sluiten zich bij ons aan. Wij luisteren graag naar iedere zorgverlener die dichtbij de patiënt staat. Met elkaar kunnen we niet alleen de beste, maar ook de meest klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening bieden. Bent u onze volgende partner?

Wij zijn onderdeel van CB. Dat staat voor 150 jaar logistieke ervaring en het predicaat koninklijk. Vanzelfsprekend zijn wij gecertificeerd voor SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) en GDP.

Waarom kiest u voor Hulpmiddelbezorgd.nl?

  • Transparantie
  • Product- en merkonafhankelijkheid
  • 150 jaar professionaliteit en betrouwbaarheid

Nieuws

Vacature zorgconsulent medische hulpmiddelen

Vacature zorgconsulent medische hulpmiddelen

22 juni 2022
Oplossingen bieden voor de zorgvragen van cliënten? Zorgprofessionals adviseren en begeleiden? Krijg jij daar energie van? Mooi! Want wij zijn op zoek naar een ervaren zorgconsulent.
Lees meer
Vacature Customer Service Medewerker

Vacature Customer Service Medewerker

3 mei 2022
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Customer Service medewerker. Ben jij een echte spin in het web en zoek je graag naar de beste oplossingen voor onze cliënten en zorgprofessionals? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!
Lees meer
Bestel- en bezorgschema in april en mei

Bestel- en bezorgschema in april en mei

10 april 2022
Rond de feestdagen in de maand april en mei 2022 geldt een afwijkend bestel- en bezorgschema. 
Lees meer
8.1

Uit onderzoek van VGZ blijkt dat klanten ons waarderen met een gemiddelde van 8.1 als rapportcijfer

Meer informatie?

Neem contact op met ons adviesteam voor zorgprofessionals via
088 486 9000 of service@hulpmiddelbezorgd.nl