Eigen regie en onafhankelijkheid in samenwerking voor de beste zorg

U vindt in Hulmiddelbezorgd.nl een logistieke zorgpartner met een breed assortiment A-merken in wond-, diabetes- en incontinentiehulpmiddelen die worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Bij ons heeft u als apotheker zélf de regie over en inzicht in de producten en merken voor uw patiënt. Uw patiënten blijven altijd aan u en uw apotheek verbonden.

Transparantie
Wij zijn geen groothandel en dus niet gebonden aan specifieke producten, productmarges en abonnementskosten. Daarmee kiest u voor transparantie en onafhankelijkheid. Maakt u de keuze voor een bepaald product of merk, dan is dát leidend.

Ondersteuning
U kunt naar behoefte gebruikmaken van onze rapportages, adviezen, evaluaties en scholing. Hetzelfde geldt voor onze unieke oplossingen voor apotheken om de zorg aan de patiënt en de samenwerking met thuiszorg en verzorgingshuizen te versterken.

Uw regie is onze zorg

Steeds meer zorgverzekeraars en zorgprofessionals, waaronder apothekers en verpleegkundigen, sluiten zich bij ons aan. Wij luisteren graag naar iedere zorgverlener die dichtbij de patiënt staat. Met elkaar kunnen we niet alleen de beste, maar ook de meest klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening bieden. Bent u onze volgende partner?

Wij zijn onderdeel van CB. Dat staat voor 150 jaar logistieke ervaring en het predicaat koninklijk. Vanzelfsprekend zijn wij gecertificeerd voor SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) en GDP.

Waarom kiest u voor Hulpmiddelbezorgd.nl?

  • Transparantie
  • Product- en merkonafhankelijkheid
  • 150 jaar professionaliteit en betrouwbaarheid

Nieuws

Vacature Customer Service medewerker

Vacature Customer Service medewerker

11 juli 2023
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke Customer Service medewerker. Ben jij een echte spin in het web en zoek je graag naar de beste oplossingen voor onze cliënten en zorgprofessionals? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega
Lees meer
Tijdens de zomer bereikbaar

Tijdens de zomer bereikbaar

16 juni 2023
Het is zomer en ook dan staan we bij Hulpmiddelbezorgd.nl voor u klaar.  Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het bieden van advies op maat, een bestellingen of ondersteuning, u kunt ook in de zomermaanden op ons rekenen. 
Lees meer
Een 8 voor Hulpmiddelbezorgd.nl

Een 8 voor Hulpmiddelbezorgd.nl

11 februari 2023
In het laatste kwartaal van 2022 hebben wij alle klanten van Hulpmiddelbezorgd gevraagd om via het klanttevredenheidsonderzoek te laten weten hoe zij onze service in dat jaar hebben ervaren.
Lees meer
8.1

Uit onderzoek van VGZ blijkt dat klanten ons waarderen met een gemiddelde van 8.1 als rapportcijfer

Meer informatie?

Neem contact op met ons adviesteam voor zorgprofessionals via
088 486 9000 of service@hulpmiddelbezorgd.nl